Марко Вилиќ

Марко Вилиќ

Златни зајдисонца
Од внатрешноста
Спуштање
Брзање
Месечева светлина
Мраз
Скромни почетоци
Безгрижен
Мирен ветар
Центар на вниманието
Сѐ е во наши раце
Љубопитност
Уште две, те молам.
Кристално јасно
Внатрешен пламен
АвторМарко Вилиќ
2019-01-15T10:19:12+00:00 јануари 5th, 2019|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 123|