Густав Климт

Густав Климт

Адела
Невеста [недовршена]
Емили
Мајка во очекување
Градина
Шума
Фрица Ридлер
Исполнување
Пријателки
Надеж
Идила
Јудит
Јудит II
Камер
Бакнеж
Бела дама со црна шапка
Госпоѓа Ледерер
Љубов
Малсезин
Мед. мурал (детаљ)
Мед. мурал (детаљ)
Палас
Пембауер
Црвени глави
Спиење
Соња
Две жени
Одлеано
Водни влекачи
Водни змии
Водни змии
АвторГустав Климт
2018-08-22T13:30:21+00:00 мај 1st, 2002|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 26|