Ацо Станкоски / Мартин Галевски

/, Галерија, Блесок бр. 63/Ацо Станкоски / Мартин Галевски

Ацо Станкоски / Мартин Галевски

Синергија
Музеј на град Скопје, декември 2008

фото на корицата: Дарко Мораитов

Ритуал
Фото и масло на платно; 70х50
Перпетуумобиле
Фото и масло на платно; 70х50
Зајдисонце
Фото и масло на платно; 70х50
Банана тајм
Фото и масло на платно; 70х50
Транспарентност
Фото и масло на платно; 70х50
Xоинт блуз
Фото и масло на платно; 70х50
Во градината
Фото и масло на платно; 70х50
Огномет
Фото и масло на платно; 70х50
Паралелизам
Фото и масло на платно; 70х50
Еден миг
Фото и масло на платно; 70х50
Јубилеј
Фото и масло на платно; 70х50
Био Фонтана
Фото и масло на платно; 50х70
АвторАцо Станкоски / Мартин Галевски
2018-08-22T13:06:54+00:00 декември 29th, 2008|Categories: Изложба, Галерија, Блесок бр. 63|