Чија си?

Лица
Прв дел, сцена прва

Ацо Шпрт
Ринго Шатка
Киро Стап
Ристо
Менка
Нина
Верче
Чкембар
Фабијан
Инспектор

Свирачи во групата, граѓани и граѓанки, сватови, лица со златен заб, инвалиди и секакви што личат на оние од големиот град.

АвторСашко Насев
2018-08-21T17:21:42+00:00 јуни 1st, 2003|Categories: Текст, Театар/Филм, Блесок бр. 32|