Фото серија: Осаменост / изолација / дистанца / во време на пандемија на Ковид-19

/, Галерија, Блесок изданија, Блесок бр. 130 - 132/Фото серија: Осаменост / изолација / дистанца / во време на пандемија на Ковид-19

Фото серија: Осаменост / изолација / дистанца / во време на пандемија на Ковид-19

Сите фотографии се направени во периодот 16-19 мај 2020 година во Охрид.

АвторНебојша Гелевски - Бане
2020-08-14T21:22:01+00:00 август 5th, 2020|Categories: Изложба, Галерија, Блесок изданија, Блесок бр. 130 - 132|