Империја

//Империја

Империја

Роман од Кристијан Крахт (2015)

Превод од германски: Елизабета Линднер.

Едиција с.р., книга 47

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-639-1, 14×20 cm., 210 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
  • Уметничко обликување на корицата: Катрин Салентин, Берлин
АвторКристијан Крахт
ПреводЕлизабета Линднер
2018-12-21T10:43:42+00:00 јануари 23rd, 2016|Categories: Uncategorized|