Имам збор

//Имам збор

Имам збор

Избрани песни од Борис Билетиќ.

Авторски избор. (2011)

превод од хрватски: Игор Исаковски

Едиција Морфеј, книга 16

Цена: 180 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-359-8, 12×17 см., 228 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторБорис Домагој Билетиќ
ПреводИгор Исаковски
2018-12-21T10:47:11+00:00 декември 7th, 2012|Categories: Uncategorized|