Животинско царство

/, Книги, Uncategorized, EvaTas/Животинско царство

Животинско царство

Роман од Давид Албахари (2015)

Превод од српски: Елизабета Баковска.

Едиција EvaTas Проза, книга 01

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-634-6, 13×20 cm., 133 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.

АвторДавид Албахари
АвторЕлизабета Баковска
2019-10-29T14:47:07+00:00 јануари 22nd, 2016|Categories: Проза, Книги, Uncategorized, EvaTas|