Графички приказни

/Tag: Графички приказни
5 08, 2020

Кога линијата ќе се расприкаже

2020-08-14T21:15:47+00:00 август 5th, 2020|Categories: Критика, Литература, Блесок изданија, Блесок бр. 130 - 132|Tags: |

(за графичката микропроза на Перо Георгиев) Она што го работи Перо Георгиев и што многумина нѐ освои првин на социјалните [...]