Урбан флуид

///Урбан флуид
4 12, 2012

Хармс денес

2018-12-05T13:47:38+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|

Книжевни анегдоти од литературниот живот на Генерацијата писатели родени Околу Шеесеттите (ГОШ), од Горан Глувиќ (2006) Превод од хрватски [...]

4 12, 2012

Мобилен

2018-12-06T13:38:46+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|

Збирка раскази од Инго Шулце (2009) Превод од германски: Елизабета Линднер Едиција Урбан флуид, книга 09 Награда на саемот на [...]

12 11, 2012

Трагачи

2018-12-21T10:47:14+00:00 ноември 12th, 2012|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|

Збирка раскази од Игор Мароевиќ (2005) Превод од српски: Петар Волнаровски Едиција Урбан флуид, книга 08 Цена: 150 ден. Купи [...]