Проза

//Проза
1 07, 2020

Се викам Дамјан

2021-03-25T14:09:43+00:00 јули 1st, 2020|Categories: Проза, Книги|

Роман од Сузана Тратник Романот „Се викам Дамјан“ од Сузана Тратник беше првпат објавен во 2001 год., авторката [...]

1 07, 2020

Ќедeр

2021-03-25T14:09:49+00:00 јули 1st, 2020|Categories: Проза, Книги|

Проза од Јорданка Белева Еве една книга, проверена во секој поглед – текст, структура, содржина. „Ќедер“ на Јорданка [...]