Книги за деца

//Книги за деца
24 11, 2013

Елен, Полската Глувчица и тајната

2018-12-21T10:45:36+00:00 ноември 24th, 2013|Categories: Книги, Книги за деца|

Роман од Марија Френсборг. Илустрации од Томас Нилсон (2013) Превод од шведски: Родна Русковска. Едиција Бушавко, книга 03 Елен и Полската Глувчица се две суперкул девојчиња [...]

8 12, 2012

Белиот кловн

2018-12-21T10:45:57+00:00 декември 8th, 2012|Categories: Книги, Книги за деца|

Роман од Дамир Милош (2012) Превод од хрватски: Калина Буневска Исаковска Едиција Бушавко, книга 01 Книгата „Белиот кловн“ од Дамир [...]