Вон едиции

//Вон едиции
8 12, 2012

Графика „Хаику“

2018-12-21T10:45:56+00:00 декември 8th, 2012|Categories: Вон едиции|

Графика од Мирослав Масин. 50 примероци, сито печат, авторски потпис. (2012) Едиција вон едиции, книга 06 Ја одбележуваме 14-та годишнина [...]

7 12, 2012

Апокалипса

2018-12-21T10:46:24+00:00 декември 7th, 2012|Categories: Книги, Вон едиции|

Поезија и фотографии од Џабир Мемеди Дерала, на англиски (2011) Издание на Shortcut Production во соработка со Блесок [...]

4 12, 2012

Blues говорница II

2018-12-06T13:12:53+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Книги, Вон едиции|

Второ, дополнето издание на Blues говорница од Игор Исаковски (2006) Едиција вон едиции, книга 01 Годишна награда за најдобар визуелно-графички дизајн [...]

4 12, 2012

Pušeljc pesmi za Barbaro

2018-12-06T11:51:41+00:00 декември 4th, 2012|Categories: Книги, Вон едиции|

Избрана поезија во чест на Барбара Шуберт (на словенечки), уредил Јосип Ости. (2007) Едиција вон едиции, книга 02 Цена: - ден. Купи [...]