Блесок бр. 95

//Блесок бр. 95

март-април, 2014

15 05, 2014

Градот убав

2018-08-21T17:20:44+00:00 мај 15th, 2014|Categories: Поезија, Блесок бр. 95|

Сликано е од преблиску, веројатно сам го држиш апаратот. Како и секогаш на таквите фотографии некои делови од лицето штрчат, [...]