Блесок бр. 88

//Блесок бр. 88

јануари-февруари, 2013

23 02, 2013

Националниот идентитет и популарните хрватски сапуници

2018-08-21T17:20:51+00:00 февруари 23rd, 2013|Categories: Есеи, Литература, Блесок бр. 88|

(историската ТВ-новела „Гордоста на Раткаеви“ видена низ призмата на публиката) Апстракт: Поаѓајќи од методологијата што го фаворизира херменевтичкиот пристап во [...]