Блесок бр. 77-79

//Блесок бр. 77-79

март-август, 2011

1 08, 2011

Лице в лице

2018-08-21T17:20:58+00:00 август 1st, 2011|Categories: Поезија, Блесок бр. 77-79|

Превод од српски: Калина Б. ИсаковскаВо време на најава за војна допатува белгиски пријател: неговиот брод, со денови колебајќи се [...]