Блесок бр. 71-73

//Блесок бр. 71-73

март-август, 2010

30 06, 2010

Космополис

2018-08-21T17:21:02+00:00 јуни 30th, 2010|Categories: Поезија, Блесок бр. 71-73|

Од „Космополис / Kozmopolis / Cosmopolis“, Блесок, 2010.превод од словенечки: Игор ИсаковскиНаслушни добро: на трубата ли е тоа појот тенок? [...]