Блесок бр. 67-68

//Блесок бр. 67-68

јули-октомври, 2009

12 10, 2009

Нешто како осврт кон „Љубовниците од Верона“

2018-08-21T17:21:05+00:00 октомври 12th, 2009|Categories: Критика, Литература, Блесок бр. 67-68|

„Љубовниците од Верона“, Предраг Луциќ, Блесок, 2009#1 „Ромула и Стафилус искачаа тука“, „Спиев со келнерката“, „Атиметус ме напумпа“… да имало [...]