Блесок бр. 66

//Блесок бр. 66

мај-јуни, 2009

25 06, 2009

Добова

2018-08-21T17:21:05+00:00 јуни 25th, 2009|Categories: Поезија, Блесок бр. 66|

Превод од хрватски: И. Исаковски на Бланка и Петар Илјади и илјади мртви мораат да зборуваат и да зборуваат за [...]