Блесок бр. 37

//Блесок бр. 37

јули-август, 2004

1 07, 2004

Пер Лашез

2018-08-21T17:21:36+00:00 јули 1st, 2004|Categories: Поезија, Блесок бр. 37|

Додека другите заминаа на веселба ние отидовме на гробишта беше распет петок 2002 Одевме по парцелите барајќи ги гробовите на [...]