Блесок бр. 17

//Блесок бр. 17

октомври-ноември, 2000

1 10, 2000

Ју

2018-08-21T17:22:02+00:00 октомври 1st, 2000|Categories: Текст, Блесок бр. 17, Театар/Филм|

Драмски текст со сликиПокрај Мајаковски, Пушкин и Гогољ поминуваат Ролс-Ројсови, тролејбуси и запрежни коли. Утринските авиони летаат над рибниците, коњи, [...]

1 10, 2000

Фестивал „Браќа Манаки“, дел I

2018-08-21T17:22:01+00:00 октомври 1st, 2000|Categories: Осврти, Галерија, Блесок бр. 17|

21. Интернационален Фестивал на Филмската камера „Браќа Манаки“, 27.септември – 01.октомври 2000, Битола Помина уште едно издание на Интернационалниот Фестивал [...]