Блесок бр. 16

//Блесок бр. 16

август-септември, 2000

1 08, 2000

Предмети

2018-08-21T17:22:02+00:00 август 1st, 2000|Categories: Поезија, Блесок бр. 16|

Се вселуваме наврапито во просторот на планини од картонски кутии во дел од една голема кутија ги распоредуваме предметите, работите [...]