Блесок бр. 105

//Блесок бр. 105

јануари, 2016

17 01, 2016

Insomnia

2018-08-21T17:20:38+00:00 јануари 17th, 2016|Categories: Критика, Литература, Блесок бр. 105|

Расплетување на генеалошките јазлиМногу необичен потфат, Многу необична книга. Но, кој е авторот? Димитрие Дурацовски „Insomnia“ „Insomnia“ најпрвин нè соочува [...]