Џон Фроу

/Џон Фроу
Џон Фроу 2018-08-21T17:17:58+00:00

Project Description

Џон Фроу е професор при Компаративната литературна програма на универзитетот „Мурдок“ во Западна Австралија. Негови творби се печатени во Comparative Literature, Journal of Literary Semantics и Oxford Literary Review.

Повеќе податоци: http://www.english.unimelb.edu.au/about/staff/frowj.html

Related Articles