Љубица Спасковска

/Љубица Спасковска
Љубица Спасковска 2018-08-21T17:18:15+00:00

Project Description

Љубица Спасковска, докторант на Универзитетот во Егзетер, Велика Британија. Дипломирала Општа и компаративна книжевност и француски јазик и магистрирала Демократија и човекови права на Универзитетите во Болоња и Сараево и Централно-европска историја на Централно-европскиот Универзитет во Будимпешта.

Related Articles