Јосип Коцев

/Јосип Коцев
Јосип Коцев 2018-08-21T17:18:26+00:00

Project Description

Јосип Коцев е роден на 25.5.1985 во Скопје. Завршил правни студии на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“. Автор е на поетските книги „Јас, Квентин Скриблер“ (2015) и „Напишана тишина“ (2016). Неговата поезија е објавувана во неколку македонски книжевни списанија и на германската поетска мрежа Fixpoetry.

Related Articles