Јон Луцин

/Јон Луцин
Јон Луцин 2018-08-21T17:18:21+00:00

Project Description

Јон Луцин е роден во Молдавија; во последните шест години живее во Шпанија. Студира уметност во Билбао. Од втората година на своите студии е фокусиран на графичкиот дизајн.

Related Articles