Јана Јакимовска

/Јана Јакимовска
Јана Јакимовска 2018-08-21T17:18:22+00:00

Project Description

Јана Јакимовска е родена 1981 г. во Скопје. Дипломира и магистрира на сликарскиот оддел на Факултетот за ликовни уметности. Во моментов е вработена на Ликовната академија на Универзитет Гоце Делчев во Штип.

Related Articles