Фарај Бу ал-Иша

/Фарај Бу ал-Иша
Фарај Бу ал-Иша 2018-08-21T17:18:08+00:00

Project Description

Фарај Бу ал-Иша е роден во Либија, 1956 година. Првата збирка поезија ја објавил во 1987 и потоа две во Кипар (1992 и 1993). Живее во Германија како политички бегалец.

Related Articles

Автор