Тијана Петковска

/Тијана Петковска
Тијана Петковска 2018-08-21T17:18:21+00:00

Project Description

Тијана Петковска е родена во 1988 година во Скопје. Додипломски студии завршува на Филозофскиот Факултет во Скопје, на Институтот за филозофија, каде планира да продолжи со своето образование последипломски студии. Во 2013 година завршува едногодишен специјалистички курс за филмска режија на Филмската и телевизиска школа на Факултетот за изведувачки уметности во Прага (ФАМУ).

Related Articles