Тим Филипс

/Тим Филипс
Тим Филипс 2018-08-21T17:17:54+00:00

Project Description

Тим Филипс е вљубеник во поезијата и пишувањето песни. Инаку работи како професор по англиски и менаџер на образовни проекти, па живеел во разни земји, меѓу кои и Република Македонија и Словачка. Сега живее и работи во Манчестер, Англија. Поезијата му е објавена во многу книжевни списанија.

Related Articles