Срѓан Секулиќ

//Срѓан Секулиќ
Срѓан Секулиќ 2018-08-07T18:13:37+00:00

Project Description

Срѓан Секулиќ е роден во 1993 година во Приштина. Живее и твори во Нови Сад. Досега објавувал во Црна Гора во невладината организација и издавачка куќа „Феномени“, во Хрватска во книжевното списание „Фантом на слободата“, во Босна и Херцеговина во порталот Астронаут.ба, а во Србија во книжевниот зборник „Кипријанов кладенец“. На Косово е објавен во превод на албански јазик во списанијата КултПлус и Косово 2.0.

Related Articles