Соња Манџук

/Соња Манџук
Соња Манџук 2018-08-21T17:17:48+00:00

Project Description

родена 1966, Скопје
Воопшто без, поезија, КММ, 1989; Земљовање, поезија, „Млади Мај“, Зајечар, 1991; Деан Кингер: Сместен во смешна куќа, новела, „Македонска книга, 1994.

Related Articles