Сања Стојковска

/Сања Стојковска
Сања Стојковска 2018-08-21T17:18:15+00:00

Project Description

Родена во Скопје, 1987 година. Апсолвент е на Катедрата за Општа и Компаративна Катедра. Пишува уште од средношколските денови, но досега нема објавувано свои трудови.

Сања Стојковска краткотрајно била уредничка на Блесок Поезија и Блесок Проза.

Related Articles