Роберт Атанасовски

/Роберт Атанасовски
Роберт Атанасовски 2018-08-21T17:18:18+00:00

Project Description

Роберт Атанасовски е дописник за агенцијата France Presse од Македонија. Моментално работи за порталот http://www.mkd.mk/. Работел во весниците
„Дневник“, „Време“ и „Нова Македонија“ како уредник на фотографија и
фоторепортер.

Related Articles