Рикардо Доменек

/Рикардо Доменек
Рикардо Доменек 2018-08-21T17:18:16+00:00

Project Description

Рикардо Доменек е современ бразилски поет, ликовен уметник и критичар, роден на 4 јули 1977. Сега живее и работи во Берлин, Германија.

Related Articles