Ненад Георгиевски

/Ненад Георгиевски
Ненад Георгиевски 2018-08-21T17:17:52+00:00

Project Description

Ненад Георгиевски
р.12.12.1975 Скопје

Дипломиран професор по англиски јазик и книжевност на Филолошкиот факултет Кирил и Методиј, Скопје.

Колекционер на музика, голем љубител на книги, преведува, пишува прилози и интервјуа кои се објавувани во Блесок, Форум, Урбан Магазин, Неделен магазин, Антена.

Ненад Георгиевски бил уредник на Блесок Звук

Related Articles