Наталија Јовановиќ

/Наталија Јовановиќ
Наталија Јовановиќ 2018-08-21T17:18:01+00:00

Project Description

Родена 1981 во Куманово. Дипломирала на катедрата за Англиски јазик и книжевност во Скопје а во моментотот е на постдипломски студии по англиска книжевност. Работи како професор по англиски јазик, и преведувач.

Related Articles