Мери Каталиниќ

/Мери Каталиниќ
Мери Каталиниќ 2018-08-21T17:18:26+00:00

Project Description

Мери Каталиниќ е родена во средината на седумдесеттите години од минатиот век. За живот заработува во една позната агенција за маркетинг. Со фотографија се занимава подолго време. Работи исклучиво црно-бела фотографија.

Related Articles