Мартин Погачар

/Мартин Погачар
Мартин Погачар 2018-08-21T17:17:55+00:00

Project Description

Мартин Погачар е роден на 13 април 1977 во Љубљана. Дипломирал на факултетот за општествени науки во Љубљана, магистрирал на Централно и Југоисточни европски студии во Лондон. Објавува есеи во повеќе списанија.

Related Articles