Игор Поповски

/Игор Поповски
Игор Поповски 2018-08-21T17:18:26+00:00

Project Description

Игор Поповски (1989), магистер по книжевност. Дипломира на Катедрата за англиски јазик и книжевност со шпански јазик и книжевност на Филолошкиот факултет „Блаже Конески“, каде што и магистрира. Се занимава со медиумски и со книжевни преводи.

Related Articles