Дејвид Холер

/Дејвид Холер
Дејвид Холер 2018-08-21T17:17:51+00:00

Project Description

Дејвид Холер (1966, САД) е поет, музичар, фотограф, новинар… Ги објавил книгите Книга на деновите, Мота на сончевите часовници, Неодбранливи детали, Транс-формација, Изуми во два дела. Музички уредник е во магазинот Комфузија. Живее во Сан Франциско.

Related Articles

Автор