Давид Албахари

/Давид Албахари
Давид Албахари 2018-08-21T17:17:49+00:00

Project Description

Давид Албахари (1948), писател и преведувач, има објавено осум романи и седум збирки раскази. Моментно живее во Калгари, Канада.

Related Articles