Борче Панов

/Борче Панов
Борче Панов 2018-08-21T17:17:59+00:00

Project Description

Борче Панов е роден 1961 година во Радовиш. Автор е на следните поетски книги: Што виде Чарли Ч од наопаку (1991, наградена како најдобра дебитантска книга на Млада Струга), Циклонско око (1995), Стоп Чарли (2002) и Такт (2006). Член е на Друштвото на писатели на Македонија од 1998 година.

Related Articles