Александра Илиевска

/Александра Илиевска
Александра Илиевска 2018-08-21T17:18:08+00:00

Project Description

Александра Илиевска е родена 1976 година во Скопје. Дипломирала на катедрата за англиски јазик и книжевност на Филолошкиот факултет во Скопје. Работи како преведувач во Скопје.

Related Articles