Главата на големата риба

////Главата на големата риба

Главата на големата риба

Роман од Огњен Свиличиќ (2015)

Превод од хрватски: Калина Буневска Исаковска.

Едиција EvaTas Проза, книга 02

Цена: 400 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-635-3, 13×20 cm., 132 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Белешка за авторот.
АвторОгњен Свиличиќ
ПреводКалина Б. Исаковска
2018-12-21T10:43:43+00:00 јануари 22nd, 2016|Categories: Проза, Книги, EvaTas|