Трагачи

Трагачи

Збирка раскази од Игор Мароевиќ (2005)

Превод од српски: Петар Волнаровски

Едиција Урбан флуид, книга 08

Цена: 150 ден.

Купи

ISBN 9989-928-49-5, 12х17 см., 112 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:- Био-библиографска белешка

АвторИгор Мароевиќ
ПреводПетар Волнаровски
2018-12-21T10:47:14+00:00 ноември 12th, 2012|Categories: Урбан флуид, Проза, Книги|