Ерусалим

Ерусалим

Роман од Гонсало М. Тавареш (2013)

Превод од португалски: Наташа Сарџоска.

Едиција с.р., книга 32

Цена: 450 ден.

Купи

ISBN 978-9989-59-534-9, 14×20 см., 280 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторГонсало М. Тавареш
АвторНаташа Сарџоска
2021-03-24T22:52:17+00:00 јули 24th, 2013|Categories: Проза, Современ роман, Книги|