Споени лица / Spojena lica / Joined Faces

////Споени лица / Spojena lica / Joined Faces

Споени лица / Spojena lica / Joined Faces

Избрана поезија од Сибила Петлевски, на македонски, хрватски и англиски. (2009)

Превод на македонски: Игор Исаковски.

Превод на англиски: Миљенко Ковачиќек и Сибила Петлевски.

Едиција EvaTas, книга 01

Не сме ние неизлечиви. Такво е добата.

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-928-89-5, 13×20 см., 240 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторСибила Петлевски
ПреводИгор Исаковски
ПреводСибила Петлевски
2018-12-05T12:14:42+00:00 декември 5th, 2012|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|