Пофалба на невиноста / Lof Der Onschuld / In Praise of Innocence

////Пофалба на невиноста / Lof Der Onschuld / In Praise of Innocence

Пофалба на невиноста / Lof Der Onschuld / In Praise of Innocence

Избрана поезија од Хенк ван Керквијк, на македонски, холандски и англиски. (2009)

Превод на македонски: Игор Исаковски.

Едиција EvaTas, книга 03

Повторно си дете: сè е забрането. Само што е постудено од порано.

Цена: 240 ден.

Купи

ISBN 978-9989-928-94-9, 13×20 см., 184 страници
корица: мат пластифицирана

Дополнителни содржини:

  • Био-библиографска белешка
АвторХенк ван Керквијк
АвторДејвид Винвуд
ПреводИгор Исаковски
2018-12-05T12:01:59+00:00 декември 6th, 2012|Categories: Поезија, Книги, EvaTas|